POLITIKA ZASEBNOSTI

Spletna stran markopozrl.si se obvezuje, da bo vse informacije, ki jih bo pridobil v interakciji z uporabnikom varoval  kot poslovno skrivnost ter v skladu s pravnim redom Republike Slovenije in EU.

S tem, ko vstopate na spletno stran Zobozdravstvenega centra Marko Požrl preko markopozrl.si, se strinjate s to politiko zasebnosti. Če se s politiko zasebnosti ne strinjate, ne vstopajte na spletno stran.

VKLJUČENOST POLITIK ZASEBNOSTI TRETJIH

Spletna stran markopozrl.si lahko vključuje povezave do spletnih strani tretjih. Ker nimamo kontrole nad politiko zasebnosti tretjih, nismo odgovorni za njihove aktivnosti v zvezi s politiko zasebnosti. Uporabnikom predlagamo, da se v primeru vstopa na spletne strani tretjih, seznanijo z njihovo politiko zasebnosti, preden jim posredujejo kakršnekoli osebne podatke.

INFORMACIJE, KI JIH ZBIRAMO

Informacije o naših uporabnikih zbiramo na štiri načine:

1. Direktno preko našega dnevnika strežnika

2. Z uporabo piškotkov

3. Direktno posredovanih s strani uporabnikov

4. Preko spletnih svetilnikov ali GIF datotek.  Ne zbiramo osebnih identifikacijskih podatkov, razen, če nam jih uporabnik posebej ne posreduje.

1. DNEVNIK STREŽNIKA

S tem, ko vstopate na spletno stran markopozrl.si , lahko zbiramo informacije o uporabnosti spletne strani. Nobena od teh informacij ni oseben identifikacijski podatek. Primeri takih informacij so:

  • Vaš IP naslov

  • Vrsta brskalnika, ki ga uporabljate

  • Število klikov znotraj Portala

  • Datum in ura obiska Portala

  • Ime internetnega ponudnika

  • Iz katere spletne povezave, ste dostopali na naš Portal

  • Katere podstrani Portala ste obiskali

2. UPORABA PIŠKOTKOV

Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani in jo naredili bolj prijetno, uporabljamo »piškotke«. Piškotki so majhne podatkovne enote, ki nam omogočajo primerjavo novih in predhodnih obiskovalcev, razumevanje, kako uporabljajo našo stran, in ki nam posredujejo podatke, s katerimi lahko naredimo prihodnji obisk spletne strani bolj prijeten in učinkovit. Če ne želite uporabljati piškotkov, nastavite svoj računalnik tako, da izbriše vse piškotke spletnih strani in/ali vas opozori, preden se piškotek shrani na disk. Če ne želite spremeniti uporabe piškotkov, preprosto nadaljujte na spletno stran.

3. OSEBNI PODATKI POSREDOVANI S STRANI UPORABNIKA

Določene osebne podatke nam posredujete, ko opravite registracijo na spletni strani markopozrl.si,  preko e-pošte, izpolnjevanja določenih obrazcev na sami spletni strani ali na kakšen drug način. Osebni podatki so lahko ime, priimek, e-poštni naslov, telefon ter druge relevantni podatki.

Tako zbranih osebnih podatkov ne bomo prodajali ali dajali v najem drugim. Prav tako jih ne bomo razkrivali tretjim osebam brez vašega privoljenja.

4. UPORABA SPLETNIH SVETILNIKOV ALI GIF DATOTEK

Pridružujemo si pravico do vključitve spletnih svetilnikov na spletno stran markopozrl.si, ki nam omogoča štetje uporabnikov, ki so vstopili na določene strani in podstrani spletne strani. Prav tako si pridružujemo pravico do vključitve spletnih svetilnikov v elektronska sporočila ter spletne novice z namenom ugotovitve ali je bilo sporočilo odprto ali ne.

DOSTOPNOST DO OSEBNIH PODATKOV

Uporabniki imajo pravico do vpogleda, dopolnitve in popravka svojih osebnih podatkov kadarkoli. Imate tudi pravico, da se podatki vašega uporabniškega računa zbrišejo kadarkoli. Storili bomo vse, kar je v naši moči, da se bodo podatki zbrisali, kljub temu pa, ker imamo tako mi, kot naš ponudnik gostovanja strežnikov sistem varnostnega kopiranja, bo morda nemogoče popolnoma izbrisati vaše podatke.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Uporabnik se strinja, da Zobozdravstveni center Marko Požrl lahko:

  • Elektronski naslov ali navaden naslov uporabnika uporabi pri izdelavi seznamov za pošiljanje komercialnih in ostalih sporočil v pisni ali elektronski obliki

  • Podatke o uporabniškem računu uporabi za lastno marketinško raziskavo in sklepanje poslov za druge produkte Zobozdravstvenega centra Marko Požrl.

Vaše podatke lahko kadarkoli na vašo zahtevo spremenimo ali blokiramo za pošiljanje komercialnih sporočil.

VARNOST SHRANJEVANJA PODATKOV

Osebni podatki, ki so nam posredovani so shranjeni na računalnikih, do katerega imajo dostop samo izbrani zaposleni z uporabo gesla ter na spletnih stražnikih. 

Število izbranih pacientov na dan 1. 5. 2023 je 1.405.

Čakalna doba za konzervativo je 90 dni (prvi pregled).

Čakalna doba za protetiko je 90 dni.

Pooblaščena oseba za vodenje čakalnega seznama je Valentina Simić.
Naročanje v naši ordinaciji je
možno:
osebno naročanje

telefonsko:
05 640 12 60 (ure naročanja so razvidne na podstrani Urnik)

elektronsko: ordinacija@markopozrl.si

po navadni pošti:
Kajuhova 34, 6310 Izola